Skip to content

Aanmelden

Snel in contact met psycholoog Kampen / IJsselmuiden?

Snel in contact met psycholoog Kampen / IJsselmuiden? Om je aan te melden voor een intakegesprek of meer informatie, kun je contact met mij opnemen via de mail of telefonisch. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vergoeding door de zorgverzekeraar is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Neem deze, samen met een geldig identiteitsbewijs, mee naar het eerste gesprek.

Tijdens het intakegesprek zal ik met jou je klachten wat explicieter in kaart brengen. Je vult van te voren een vragenlijst in die we samen doornemen.

Omdat ik mij binnen mijn praktijk voornamelijk richt op angst en traumabehandeling middels EMDR, zal dit dan ook meestal de aangewezen behandeling zijn. Mocht er daarnaast of aanvullend een andere vorm van therapie nodig zijn, dan zal ik dit met u bespreken.

Ik werk graag doelgericht en richt mij binnen mijn praktijk op behandeling middels EMDR. Tevens heb ik ook aandacht voor onderliggende patronen en de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Cookies

Deze website maakt (direct) alleen gebruik van technische cookies, dit zijn vriendelijke cookies nodig om u de beste scroll en leeservaring op onze website aan te kunnen bieden.