Aanmelden

Snel in contact met psycholoog Kampen / IJsselmuiden?

Snel in contact met psycholoog Kampen / IJsselmuiden? Om je aan te melden voor een intakegesprek of meer informatie, kun je contact met mij opnemen via de mail of telefonisch. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vergoeding door de zorgverzekeraar is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Neem deze, samen met een geldig identiteitsbewijs, mee naar het eerste gesprek.

Tijdens het intakegesprek zal ik met jou je klachten in kaart brengen. Je vult van te voren een vragenlijst in die we samen doornemen. Op basis hiervan kijken we samen of en welke behandeling past, of ik je die behandeling kan geven en wat de kosten zijn. Pas dan beslissen we of we behandeling starten.

Kiezen wij er voor om een behandeling te starten? Dan zullen wij er samen op richten om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen. Mijn praktijk is makkelijk bereikbaar en gesitueerd in IJsselmuiden nabij Kampen omgeving Zwolle.

Binnen mijn werk vind ik het belangrijk om samen met de client te kijken wat er nodig is om het totaal aan uitdagingen en problemen in diens leven aan te kunnen.

― Marensia Starke